دکتر حقیقتپور خطاب به نماینده بادکوبه؛ حاضرم خائنین به قـــره باغ را اعلام کنم
دکتر منصور حقیقتپور، نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی در یاداشت اخیر خود خطاب به سیاووش نوروز اف، نماینده حزب حاکم جمهوری آذربایجان در پارلمان این کشور ضمن پاسخگویی به آخرین اظهارات این نماینده آذری، از اعلام آمادگی برای معرفی خائنین قره باغ در تلویزیون ملی جمهوری آذربایجان خبر داده است.
متن یادداشت دکتر حقیقتپور به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
آفای سیاوش نوروزخان
سلام
امیدوارم از اینکه وارد مناظره با بنده شدهاید، پشیمان نشده باشید. بالاخره بایستی بر اساس اصول یک مناظره منطقی؛ یا ادعاهایی را که نمودهاید ثابت کنید و یا اعلام نمائید که قانع شدهاید، توصیه میکنم از عصبانیت که گویا خصوصیت بارز شماست حذر کنید زیرا احتمال دارد از روی عصبانیت چیزی بنویسید که در شأن شما نماینده محترم پارلمان باد کوبه نباشد.
نوروزخان یادتان باشد که در اول نوروز؛ کنار رود ارس وعده دیدار من و شماست؛ باهم قرارگذاشتیم که در ساحل ارس گفتگوی برادرانه علمی داشته باشیم؛ یادت باشد در آن روز لباس نو بپوشی حتماً آداب نوروز را بلد هستید، راستی اولین روز نوروز را توانستی پیدا کنی؛ از تقویم میلادی که شما دارید شاید سخت باشد، به هرحال نوروزخان اگر نتوانستی اولین روز نوروز را تشخیص دهی اعلام کنید تا راهنمایی کنم.
نوروز خان در آخرین نامهات گفتهای که من به موضوعات شما پاسخ ندادهام؛ برادر عزیزم شما که به جز بداخلاقی و بیادبی چیزی تحویل ما ندادی، بنده دهها موضوع علمی برای شما عنوان کردهام و گفتهام حاضرم با شما به زبان و الفبای مادری خودتان مناظره و مکاتبه داشته باشم، اگر باز هم استفاده از زبان و خط مادری برای شما سخت است، حاضرم کمک نمایم.
خدا از سر گناه کسانی که خط و الفبای شما را از دستتان گرفتند نگذرد، آنها لطمه بزرگی به فرهنگ و تمدن شما وارد نمودند، در عجب هستم چطور این لطمه را بعنوان روشنفکری و غرب گرایی تعریف میکنید؛ کمونیستها وبعدها غربیها که آثار پوسیده تمدنی خود را برای ما و شما به رخ میکشند چگونه تمدن و فرهنگ شما را غارت کردند، آنها خط شما را گرفتهاند، تقویم شما را عوض نمودهاند و تازه خوشحال هستید که به خیل روشنفکران غرب گرا گرایش پیدا کردهاید.
امروزه؛ غرب به اسم تمدن با دست شما ناموس زنان مسلمان را به مسخره میگیرد و به دست شما حجاب از سر خواهران و مادران مسلمان ما در جمهوری آذربایجان بر میدارد؛ آنگاه شما اسم این فاجعه را رشد و تعالی فرهنگ میگذارید.
نوروزخان این فرصت که امروز در اختیار شماست، فردا در پیشگاه خدای بزرگ باید پاسخ این نعمت را بدهی؛ البته اگر قائل به معاد و روز قیامت باشید؛ راستی پیشنهاد میکنم این موضوع معاد و قیامت را نیز بعنوان یکی از موضوعات مورد بحث خودمان قرار دهیم، زیرا اگر اعتقاد به معاد سُست شود حتماً توجیه خطا و معصیت قابل توجیه است.
نوروز خان؛ اگر یادتان باشد، قرار بود موضوعات علمی، فرهنگی، تاریخی و سیاسی مورد نظر خودتان را برای تنظیم مناظرهها همچنان که بنده ارسال کردم شما نیز ارسال نمایید، که تا کنون از انجام آن خودداری نمودهاید، اصلا آیا آزادی انتخاب موضوع را داری؟ یا باید از دیگران اجازه بگیرید؟ میدانی چرا این سوال را میکنم، چون شما در مکاتبات گذشته مدام حرف خود را عوض نموده و از این شاخه به آن شاخه رفتهاید و در نهایت به افترا و تهمت پرداختهاید. نوروزخان یادت باشد به قول مولای من علی بن ابی طالب که میفرماید: رستگاری در راستگویی است؛ انتظار دارم که راستگو بوده و از تهمت و دروغ بپرهیزید.
آقای نوروزخان در خصوص قره باغ و کمک به ارامنه صحبت کردهای، اگر آدرس به شما بدهم حاضری به عنوان یک وکیل پارلمان بادکوبه آن را پی گیری کنی؟ آیا محمد رفیع محمد اف رامیشناسی؟ آیا تا به حال، آقای دایی عضو تشکیلات نخست وزیری آذربایجان در خصوص قره باغ با شما صحبت نکرده است؟ آقای نوروز خان آیا تلویزیون ملی شما اجازه پخش بعضی از فیلمها که در اختیار ماست را میدهد؟ شما بعنوان یک نماینده آیا میتوانی از نهادهای دولتی و ارتش کشورتان بخواهید که بعضی از فیلمها و واقعیتها ی قره باغ را در اختیارتان قرار دهند؟
آقای نوروز خان از رزمندگانی که در پادگانهای آموزشی واقع در روستاهای قلعه، اوچ تپه و … حضور داشتند میتوانید آدرس ما و خدمات ما را بپرسید؛ همچنین از ساکنان مناطق محل در گیری مانند آق دره و… میتوانید در این خصوص پرس و جو نمائید، اگر دولتیها به شما واقعیت را نگفتند، مطمئن هستم که آذریهای فهیم و وفادار؛ اگر شما و دستگاه امنیتیتان مردم را اذیت نکنید، بسیاری از واقعیتها را به شما خواهند گفت.
راستی میتوانی؛ یک وقت از تلویزیون ملی آذربایجان البته بدون سانسور برای اینجانب بگیری تا خائنان به سرزمین اسلام یعنی قره باغ را برای مردم آذربایچان معرفی کنم.
نوروزخان میدانی کدامیک از مسئولین شما از خانکندی و خوجالی، گنجه و … فرار کردند و دقیقهای حاضر به مقاومت در آن منطقه نشدند، اگر حیدر علی اف زنده بود واقعیتها را به شما میگفت، دلم به حال شما میسوزد که یا نمیدانید یا به شما میگویند واقعیت را ندانید.
شما نماینده محترم چه سابقه مبارزاتی و جنگ در قره باغ داری؟ آیا سابقه خودت را در این نبرد میتوانی به ما بگوئید.؟
چه تعداد از وزراء، نمایندگان، و مسئولین خودشان یا فرزندانشان در قره باغ مبارزه کرده شهید یا مجروح شدهاند آیا میتوانی آماری جهت قضاوت تاریخ اعلام کنی؟
راستی نوروزخان شما بعنوان نماینده محترم در پارلمان بادکوبه تاکنون چه قوانینی در خصوص آزادسازی قره باغ در پارلمان مصوب کردهاید؟
آقای نوروزخان اگر در صحنه جنگ قره باغ حضور نداشتهای؛ اگر برای آزاد سازی قره باغ در پارلمان اقدامی انجام ندادهای، اگر ارادهای برای آزاد سازی قره باغ از طریق جهاد و مبارزه نداری؛ پیشنهاد میکنم صحبت در خصوص قره باغ را به مردانی محول کن که اراده آزاد سازی آن ا داشته باشند، مردانی که برخی از آنها به جرم دفاع از اعتقادات دینی خود هم اکنون در زندان به سر میبرند.
نوروزخان از یک میلیون آواره قره باغ چه خبر آیا برای این آوارگان برنامهای داشته ائید؟ آیا نوروزخان اگر جرأت و صداقت داری؛ در خصوص قره باغ آماده مذاکره کامل و تبادل نظر هستیم، ولی اگر برای آزاد سازی قره باغ تاکنون اقدامی نکردهای لطفاً ساکت باش.
آقای نوروز خان در آخرین پاسخ خودت، از ارتباط سیاسی ایران با ارمنستان صحبت نمودهای؛ حتما میدانی که روابط دو کشور در حد همسایگی و بسیار کمتر از روابط تهران – باکو است، از قطع رابطه ترکیه و ارمنستان صحبت نمودهاید در حالی که ترکیه اساسا به خاطر اختلافات خود با ارمنستان؛ با این کشور قطع رابطه نموده و نه به خاطرآذربایجان؛ البته آن هم زیاد به درازا نخواهد کشید؛ با جهت گیری اخیر دولت ترکیه که به نفع جریانات غربی در حال تغییر است حتماً توسعه رابطه ارمنستان و ترکیه را نیز شاهد خواهید بود. ضمنا حتما از روابط اقتصادی گسترده ترکیه و ارمنستان اطلاع دارید.
راستی شما چرا با دشمن مسلمانان؛ اسرائیل رابطه استراتژیک برقرار کردهاید و چرا اجازه میدهید این دشمنان جهان اسلام در خانه شما ساکن شوند و توطئه بر علیه جهان اسلام را از خانه شما طرح ریزی کنند؛ حتماً چوب این اقدام خائنانه خود را در آینده خواهید خورد و با آزاد سازی مناطق اشغالی توسط فرزندان مسلمان فلسطین؛ روسیاهی به زغال خواهد ماند.
درخصوص جنگ ایران و عراق نیزصحبت نمودهاید؛ حاضرم به عنوان یک موضوع مستقل با شما بحث کنم، البته اگر صلاحیت علمی برای ورود به این بحث را با ارسال یک مقاله حتی کوتاه از خودت نشان دهید؛ ما ۸ سال دفاع کردیم نه جنگ؛ میدانی حکم دفاع و جنگ در اسلام متفاوت است؛ در ضمن توصیه میکنم حافظه تاریخی خودت را تقویت کن؛ دفاع مقدس ما ۸ سال بود نه ۱۰ سال؛ به همکاران خودت بگو که اطلاعات صحیح به شما بدهند.
نوروزخان ادعا عجیبی نمودهای که در جنگ عراق علیه ایران یک میلیون نفر آذری از ایران و یک میلیون آذری از عراق کشته شد هاند؛
آذریها در عراق چه کار کنند؛ در جهاد مقدس ایران هم تمام قومیتها اعم از آذری، کرد، عرب، بلوچ، لر و … حضور داشتند و مردانه جنگیدند؛ البته آذریها که انسانهای غیوری بودند به دلیل اینکه فرماندهان فداکار و لایقی بر آنها حاکم بود نقش موثرتری در دفاع مقدس داشتند؛ افسوس آذریها ی جمهوری آذربایجان سالهاست بیست درصد خاکشان در اشغال است. راستی علت این تفاوت چیست؟ آیا آذریهای ایران و آذربایجان فرق دارند؟ یا مشکل جای دیگری است؟ مطمئن هستم تفاوت در اراده صاحبان قدرت و فرهنگ حاکم بر آنهاست.
نوروزخان؛ گفتهای عید نوروز ربطی به اسلام ندارد؛ آیا میتوانی در خصوص جایگاه نوروز در اسلام تحقیق کنی؟ میدانید که در آموزههای اسلامی بر این سنت پاک تاکید شده است و نوروز بعنوان روز مبارکی دانسته شده است؟ راستی نوروزخان تو که نه تقویم هجری قمری میدانی و نه هجری شمسی و نه امکان دسترسی به متون اسلامی را داری؛ چطور از اسلام حرف میزنید؟
نوروزخان! فرمودهای نوروز متعلق به ترکان است، بسیار متشکرخواهم بود از منظر علمی، تاریخی مستندات خود را اعلام کنی؛ راستی اگر تمایل داشتی این هم بعنوان یکی از موضوعات مورد بحث خودمان باشد. راستی اعیاد ویژه ترکان را میتوانی برای بنده فهرست کنید؟
در مورد آخرین نکتهای که گفتهای باید یاد آور شوم که لازم است اطلاعات خودت را در خصوص الفبا تقویت کنی؛ جرا که وقتی میگویی که در دنیا سه نوع الفبای قدیمی وجود داشت است بسیاری از علما، اساتید، دانشجویان به درک و فهم شما از واقعیتها خواهند خندید و این برای شما بعنوان یک پارلمان باد کوبه زشت است.
نوروز خان! به امید دیدار شما در روز اوّل نوروز در کنار ارس.
نوروز خان راستگو باش زیرا که رستگاری در راستگویی است
نماینده مجلس شورای اسلامی ایران
منصور حقیقتپور