با هنر: نتخابات ریاست جمهوری سه قطبی است/ احمدینژاد با مشائی به انتخابات میآید
محمدرضا باهنر شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران در محل هتل پارس تبریز در خصوص نامگذاری سال ۹۲ با عنوان «سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» توسط مقام معظم رهبری اظهار داشت: در پنج سال اخیر مقام معظم رهبر ی، نامگذاری سالها را عمدتا بر روی مسائل اقتصادی متمرکز کردند و این نامگذاریها دلایل فراوانی دارد.
وی ادامه داد: کشور ما در چندسال اخیر در ابعاد مختلف، توفیقات بسیار خوبی داشته و توانسته در بعضی از مسائل، الهام بخش تاریخ معاصر جهان باشد؛ به طور مثال نظام مردم سالاری دینی در ایران و ترکیب جمهوریت و دین داری با یکدیگر به منطقه با عنوان بیداری اسلامی و در جهان با عنوان مسئله یک در مقابل ۹۹، فضای کل دنیا را در بر گرفته است.
وی افزود: همچنین در بعد فرهنگی و علمی نیز تلاش بسیار خوبی انجام شده، اما در کار توسعه رفاه و عدالت اجتماعی با وجود اینکه رتبهها خیلی خوب اصلاح شده ولی با این حال کار محکم و سنگین قابل عرضه و در خور شأن ملت ایران اسلامی از لحاظ اقتصادی صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه در چند سال گذشته فعالیت اقتصای زیاد صورت گرفته اما برگ برنده در بعد اقتصادی در دست نداشتیم، افزود: نبود سیاستهای راهبردی، عدم اجرای درست قوانین، حاکم نبودن خرد جمعی، از بین رفتن برخی از ساختارهای حکومتی و چندین موارد دیگر، از علل اصلی وضع کنونی است و تحریمهای خارجی سهم بسیار کوچکی از بوجود آمدن اختلال در وضعیت اقتصادی داشته است.
نایب رئیس مجلس اقتصاد سال ۹۱ را تحت تأثیر مسائل سیاسی و امنیتی جهانی عنوان کرد و گفت: یکی از دلایلی که مقام معظم رهبری بر آن تأکید داشتند، این مسئله است.
وی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: این دوره از انتخابات بسیار مهم و سرنوشت ساز خواهد بود و باید مردم توطئههای سیاسی دشمن را با حماسه آفرینی سیاسی خود بر ملا کنند.
انتخابات ریاست جمهوری سه قطبی است
محمدرضا باهنر با بیان اینکه این دوره از انتخابات ریاست جمهوری سه قطبی برگزار میشود، اظهار داشت: این دوره از انتخابات با حضور فعال اصلاح طلبان، اصولگرایان و جریان دولت و شخص آقای احمدینژاد برگزار میشود.
وی افزود: آقای احمدینژاد بسیار علاقه دارند که فردی از کابینهٔ خودشان، در انتخابات حضور داشته باشد که این مسئله قابل تکذیب نیست و به احتمال زیاد آقای مشایی فرد مورد نظر ایشان است و اگر ایشان هم نشد اسامی دیگری هستند.
وی ادامه داد: در جریان اصولگرایی نیز چندین گروه با عناوین ائتلاف سه گانه و همچنین پیروان خط امام و رهبری که شامل آقایان متکی، آل اسحاق، پورمحمدی، ابوترابی و بنده است که در جبهه پیروان خط امام و رهبری سعی میکنیم از این گروه در حد امکان یک نفر را با وحدت اصولگرایی و مدیریت واحد کاندیدا کنیم چرا که جامعه اصولگرایی جامعه بسیار بزرگی است.
وی حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی را در انتخابات منتفی اعلام کرد و گفت: تا آنجایی که با خبرم خانواده و بستگان آیت الله رفسنجانی، حضور ایشان در انتخابات را منتفی اعلام کردند.
اشتباهات دولت قبلی نباید تکرار شود
نایب رئیس مجلس در ادامه با بیان اینکه باید از حسنات دولت قبلی بهرهمند شده و در مقابل اشتباهات دولت دهم در دولت یازدهم تکرار نشود، ادامه داد: پرکاری، پر تلاشی و زنده نگه داشتن شعارهای اول انقلاب از حسنات این دولت بود اما در دولت نهم و به خصوص دولت دهم اشکالهایی وجود داشت که اولین اشکال موجود این بود که ریاست جمهوری اعتقادی به ساختارها نداشت به طور مثال سازمان برنامه بودجه را منحل کرد.
وی افزود: دومین اشکال وارده این بود که میخواستند مشکلات کشور را پروژهای حل کنند و در این راستا بنگاههای زودبازده ایجاد کردند ولی بعد از مدتی مردمی که بیکار بودند، هم اکنون به دلیل زیر بار وامهای بانکی رفتن، این بار بیکار و بدهکار شدهاند.
وی ادامه داد: در سال ۹۱ هیچ اشتغالی بوجود نیامد چراکه مثبت و منفی برابر بودند و تولید کشور متضرر شد.
محمدرضا باهنر گفت: رئیس جمهور آینده باید ادراک بالایی در مسائل عمومی کشور داشته باشد.
آمریکا باید رفتارش را در مقابل ایران تغییر دهد
کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود در خصوص مذاکره با آمریکا نیز گفت: مذاکره یا عدم مذاکره با آمریکا به هیچ وجه برای ما ارزش نیست و این منافع ملی است که برای ما ارزشمند است.
وی افزود: اگر آمریکا به ایران به عنوان یک کشور کاملا مستقل و صاحب منافع ملی نگاه کند، مذاکره اشکالی ندارد ولی در این برهه از زمان آمریکا منافع ملی ایران را نقض میکند و رفتار آمریکا این را نشان میدهد که میخواهد نظام جمهوری اسلامی نباشد و در این صورت باید گفت بجنگ تا بجنگیم.
نقدینگی، عامل اصلی تورم
محمدرضا باهنر در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر برنامه دولت احتمالی وی در خصوص کنترل تورم و گرانی، اظهار داشت: اصلیترین علت تورم و گرانی نقدینگی است که متاسفانه نقدینگی کشور در هفت سال گذشته بیش از هفت برابر شده است.
وی افزود: رشد نقدینگی متناسب با رشد اقتصاد است که متاسفانه در این سالها رشد اقتصاد کشور حدود چهار درصد بوده ولی رشد نقدینگی در برخی مواقع به ۲۵ درصد نیز رسیده که این دو مورد تفاوت بسیاری با یکدیگر دارند.
وی ادامه داد: این مقدار نقدینگی پشت سر تولید نرفته و سر از سفته بازی درآورده که این نیاز به مدیریت دارد.
باهنر در ادامه افزود: معنای عامیانه این مسئله این است که سدی درست شده و در پشت آن آب عظیمی جمع شده و با هر بار باز کردن شیر آب، سیلی برمی خیزد و جماعتی را با خود میبرد و جمع محدودی از آن سود میبرند که باید این سد کانال کشی شود.