مصطفی تاجزاده: «در انتخابات رای نمی دهم و دیگران را هم به شرکت دعوت نمی کنم»
سید مصطفی تاج زاده، زندانی سیاسی جمهوری اسلامی می گوید، به احترام روحانی و عارف، دو کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری و همچنین احمد مسجدجامعی، کاندیدای انتخابات شورای شهر، از تحریم سخن نمی گوید اما خود رأی نخواهد داد.
این را فخرالسادات محتشمی پویر، همسر آقای تاج زاده در صفحه فیس بوک خود نوشته است.
به نوشته خانم محتشمی پور، تاج زاده تاکید کرده که دیگران را دعوت به رأی ندادن نمی کند.
به گزارش ندای سبز آزادی، تاج زاده در ملاقات همسرش در عین حال از ائتلاف روحانی و عارف استقبال کرده و گفته است که اگر این دو کاندیدا ائتلاف کنند شاید بتوان بحث کرد. زیرا وحدت با خطا به نسبت تفرقه آسیب کمتری می رساند.
تاج زاده در این ملاقات به مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرده و گفته است: حدادعادل را آورده اند وسط که علیه اصلاح طلب ها حرف بزند. البته در مناظره سوم اعترافات بزرگی کرد. از جمله وقتی به آقای عارف گفت اسم خاتمی را می بری که رأی بیاوری.
به نوشته محتشمی پور، همسرش همچنین از مردم برای تصویب اعتبار نامه حدادعادل توسط مجلس ششم (مجلس اصلاحات) پوزش خواهی کرده است. زیرا به گفته او این اعتبارنامه در حالی تصویب شده که نمایندگان می دانستند حدادعادل جای دکتر علی رضا رجایی را غصب کرده است.
تاج زاده همچنین گفته است که غلامعلی حداد عادل باید در این انتخابات بماند تا معلوم شود "او که مس وجودش اخیراً طلا شده و رجل سیاسی شده چقدر وزن و رأی دارد." البته وقتی مصباح یزدی از موضع انقلابی گری طلبکار آقای هاشمی می شود حداد هم باید انقلابی بشود و در مقابل بهزاد نبوی ها در زندان باشند.
تاج زاده در این ملاقات گفته است که پس از خواندن مسمومیت دهها نفر در یک روز در رفسنجان به دلیل مصرف مشروبات الکلی تقلبی متاثر شده است. تاج زاده می گوید که باید نامه ای به خدا بنویسم و در آن پوزش بخواهم به خاطر حماقت هایی که نسل ما مرتکب شد و اکنون آن حماقت ها به جنایت منجر شده است. به این امید که آن نامه کسانی را تشویق به تجدیدنظر کردن در سیاست های ظاهرا فقهی اما باطنا غیراسلامی و غیردینی بکند. چرا که حکومت هیچ مسئولیتی بالاتر از حفظ جان و مال و عرض و ناموس مردم ندارد که متأسفانه نسبت به آن ها بی توجه است.
این عضو ارشد جبهه مشارکت در ملاقات همسرش به رویدادهای اخیر ترکیه نیز اشاره کرده و یادآور شده است: یک برخورد سرکوب گرانه می تواند به طور جدی به حیثیت یک کشور حتی اگر وجوه مثبت زیادی داشته باشد، لطمه بزند. رهبری و قوای سه گانه نیز اکنون بهتر می فهمند که سرکوب های خونین 88 آبروی کشور را به باد داد نه اجتماعات اعتراضی مسالمت آمیزمردم.
تاج زاده تأکید کرده که مهم ترین تفاوت حکومت مردمی و آزاد با حکومت های غیرمردمی نحوه مقابله با مخالفان و معترضان است.