Get Adobe Flash player

چند رسانه ای

به دنبال ما

ورود به سایت

اصول‌گرایان  در پی دلیل شکست انتخاباتی

 

روح‌الله حسینیان نماینده مجلس شورای اسلامی گفته است اگر اصول‌گرایان در انتخابات ائتلاف می‌کردند، سبد رای روحانی بسیار بیشتر می‌شد. بسیاری دیگر از اصول‌گرایان سیاست‌های احمدی‌نژاد را عامل شکست انتخاباتی خود می‌دانند.

 

 


روح‌الله حسینیان نماینده مجلس شورای اسلامی و قائم مقام سابق دادستان انقلاب اسلامی در وزارت اطلاعات گفته است در انتخابات ریاست‌جمهوری، اصول‌گرایان از اصلاح‌طلبان شکست سختی نخوردند چرا که آن‌ها ۴۹ درصد آرای کشور را کسب کردند.


روح‌الله حسینیان همچنین به اجماع نرسیدن کاندیداهای اصول‌گرا در انتخابات ریاست‌جمهوری را از "الطاف‌الهی" دانسته و افزوده است: «تنوع آرای اصول‌گرایان موجب شکننده شدن رای روحانی شد، از این‌رو اگر اصول‌گرایان برای اجماع یا ائتلاف به توافق می‌رسیدند، سبد رای روحانی بسیار بیشتر می‌شد».


حبیب‌الله عسگراولادی از اعضای ارشد حزب مؤتلفه اسلامی اما دلیل شکست اصول‌گرایان را "عدم اجماع آن‌ها و حضور با چند چهره در انتخابات" دانسته است.


حبیب‌الله عسگراولادی می‌گوید: «در مورد آقای ولایتی می‌گویم که وی براساس اخباری معتقد بود که در بعضی از استان‌ها رای اول را دارد که البته این اخبار، اخبار درستی نبود. من می‌خواستم ولایتی را ببینم و به او بگویم که او رای بالایی ندارد و رای قالیباف از او بالاتر است اما نتوانستم وی را ببینم».

 


«عملکرد احمدی‌نژاد عامل شکست اصولگرایان»


در همین زمینه حمیدرضا ترقی "عضو شورای مرکزی موتلفه"، عملكرد دولت محمود احمدی‌نژاد را عامل شکست اصول‌گرایان در انتخابات ریاست‌جمهوری عنوان کرده است.


حمیدرضا ترقی معتقد است: «دولت دهم با عبور از منشور اصول‌گرایی و متاثر از جریان انحرافی مشکلات متعدد اقتصادی و سیاسی را در کشور پدید آورد و در ‌‌نهایت باعث شد که مردم از اصول‌گرایان دور شوند».


اما برخلاف نظر ترقی، سایت "شبکه ایران" وابسته به موسسه مطبوعاتی ایران در گزارشی با عنوان "چرایی شکست سنگین مدعیان اصول‌گرایی" نوشته است که در انتخابات ریاست‌جمهوری «وزن اصول‌گرایان در غیاب احمدی نژاد مشخص گشت».


پیش از این سایت "تابناک" نزدیک به محسن رضایی در گزارشی با عنوان "شکست اصول‌گرایی لازم بود" نوشت که این شکست برای جریان اصول‌گرا از "نان شب" واجب‌تر بود.


در این گزارش آمده است: «جریان اصول‌گرایی باید درک کند که فقط در مونولوگ است که می‌تواند فرمایش‌های خود را برای مردم بخواند و دیکته کند و در یک دیالوگ و گفت‌وگوی دو نفره همیشه کم می‌آورد و قافیه بازی را می‌بازد و مردم هم خوب می‌بینند که عیار هر کس به چه میزان است!».