Get Adobe Flash player

چند رسانه ای

به دنبال ما

ورود به سایت

بیانیهٔ انتخاباتی شماره 1 حزب پان ایرانیست

یک دیدگاه، یک عمل : با هم بیاندیشیم، با هم عمل کنیم

 

بنام خداوند جان و خرد
پاینده ایران

 

هموطنان گرامی، با توجه به اینکه در یکی از حساس‌ترین برهه های تاریخی ایران به سر می‌بریم و با توجه به شرایط ویژه ای که بر کشورمان حاکم است، برگزیدن یک استراتژی واحد در مواجه با انتخابات این دورهٔ ریاست جمهوری از اهمیت بالاتری برخوردار است.
این استراتژی می‌بایست با پرهیز از ساده انگاری ذهنی، تقلیل موضوع و بادرک پیچیدگی مساله به اندازهٔ کافی و لازم، از پشتوانهٔ نظری و تحلیلی برخوردار بوده و راهنمای عمل باشد.


انتخاب هر روشی برای مواجهه با موضوع انتخابات تنها بعد از فرآیند گفتگوی عمومی، دانش محور، تئوریک و همدلانه ممکن خواهد بود تا از انرژی و قدرت تاثیرگذاری لازم برخوردار باشد. هر تصمیمی که از رفع مسولیت برخاسته و یا از پشتوانهٔ نظری و اندیشیده شدهٔ قوی برخوردار نباشد، علاوه بر محکوم به شکست بودن، بر حیرانی و سرگشتگی عمومی خواهد افزود و هیچ نسبتی با سرنوشت روشن و آیندهٔ معلوم نداشته و تبعات و عوارضی چه بسا جبران ناپذیر به همراه خواهد داشت.


حزب پان ایرانیست به عنوان یک حزب ملی که دلبستهٔ عظمت ایران است خود را موظف می‌داند تا حد ممکن راه حلی استوار مبتنی بر منطق صحیح تاریخی و ضرورت ملی برای یک گام درست تاریخی و یا شناخت و قرار گرفتن در وضعیت صحیح برای برداشتن این گام، یافته و در اختیار جامعه قرار دهد.
این حزب متعلق به همهٔ مردم بوده و خود را نسبت به ارتباط موثر با فعالان اجتماعی و افراد اندیشمند و کوشندگان سیاسی متعهد و نیازمند می‌داند.

نظر به این مباحث از تمام هموطنان، هم اندیشان، همرزمان و علاقه مندان در خواست دارد نظرات و اندیشه های خود را در اختیار حزب قرار دهند.حزب پان ایرانیست وظیفهٔ خود می‌داند که زمینهٔ مشارکت عمومی برای رسیدن به استراتزی واحد اجتماعی و سیاسی را در حد توان فراهم و بر فضای احساسی و واکنشی غلبه کرده و چونان یک فاعل سیاسی به رخدادها نگریسته و اتخاذ موضع نماید.

از آنجایی که انتخابات تنها به صندوق و اخذ آرا محدود نمی‌شود، حزب پان ایرانیست متناسب با هر مرحله نظر تحلیلی خود را _ در جهت رسیدن به حق حاکمیت ملت، حقوق شهروندی و دموکراسی _ ارائه خواهد داد. در این دوره، هر مرحله تا اخذ آرا، اهمیت خاص خود را دارد که با توجه به اهمیت مراحل، هر مرحله ای حوادث خاص و معنا دار خود را خواهد داشت که این مهم، مانع از نقطه ای دیدن انتخابات است.
تجمیع آرا تحلیلی هموطنان و سپس ایجاد فضای نقد و گفتگو بستر ساز سنتزی عقلانی خواهد بود که می‌تواند با اطمینان بیشتر و انرژی لازم راهنمای عمل باشد و بر انسداد سیاسی چیره آید.

هر تصمیمی می‌بایست با نظر به مواردی اتخاذ شود که در زیر می‌آید: 

الف- سیاست ملی صحیح علاوه بر نیت خیر، به شناخت امکانات حرکت و ابزارهای مناسب نیازمند است. بدون شناخت امکانات و ابزارهای صحیح و مناسب حرکت، نیت‌های خیر تنها به طور شعاری طرح و در نهایت به مانع شناخت و حرکت تبدیل خواهد شد. هر حرکت ملی درست باید با عنایت به این وضعیت و با بررسی تحلیلی اوضاع و احوال عمومی ایران اتخاذ شود.

ب- وضعیت کشور
1-حکومت درگیر پروندهٔ اتمی است و برای پیش برد آن از حمایت کافی عمومی برخوردار نمی‌باشد.
2-کشور با شدیدترین تحریم های سیاسی و اقتصادی مواجه شده و بن بست و انسداد سیاسی امکان یافتن راه حل مناسب را دشوار کرده است.
در این شرایط دو وضعیت حملهٔ خارجی و آشوب و عصیان داخلی، حرکت آگاه و ملی را با مخاطره مواجه کرده و تولید خطر برای تمامیت سرزمینی می‌کند. ظهور یک فاعل ملی تاریخی که واجد هشیاری لازم تاریخی باشد از ضروریات زمانه است، هر تحلیلی باید به ظهور این فاعل بالاراده یاری رساند.

ج- وضعیت انتخابات
انتخابات این دورهٔ ریاست جمهوری در شرایطی برگزار می‌شود که نارضایتی عمومی بالاست و فضای امنیتی کشور امکان فعالیت اجتماعی و سیاسی را به شدت تنگ کرده است. مسایل ایجاد شده در انتخابات ریاست جمهوری 88 هنوز در ذهن، احساس و قضاوت عمومی زنده و موثر است. دو تن از کاندیداهای دورهٔ قبل که به نتیجه انتخابت معترض بودند در حصر به سر می‌برند. صندوق رای در زمینهٔ این تجربه درک می‌شود.

د- تقلیل انتخابات به صندوق رای، اجازه نمی‌دهد که موضوع را به طور دقیق و با ابعاد متعدد ببینیم. انتخابات یک پروسهٔ متشکل از چند بخش است که هر مرحله قضاوت و عمل و واکنش خاص خود را می‌طلبد. انتخابات در جمهوری اسلامی آزاد نیست و ساختارها موجود این اجازه را نمی‌دهند، لذا مدتی است که رای دادن و مشارکت در انتخاب، ارتباط خود را با مشروعیت زایی گسسته و به عنوان امکان فعالیت سیاسی و تغییر وضعیت از طریق فعالیت مدنی، دیده می‌شود.


پاینده ایران
سازمان جوانان حزب پان ایرانیست
تهران-شامگاه 27 اردیبهشت ماه 1392 خورشیدی



پی نوشت:
هموطنان گرامی می‌توانند مطالب و نظرات خود را به آدرس ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید و یا به سایت www.paniranist.info ارسال فرمایند.